SESSIES EN AFRONDING TRAJECT

De duur van de sessies bedraagt 50 minuten. In overleg bepalen we hoe we de sessies vorm zullen geven. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld afspreken dat je tussen de sessies door met nieuwe inzichten aan de slag gaat. Ook de frequentie van het aantal sessies kan verschillen of worden aangepast.

Het is vaak zinvol iemand die dicht bij je staat te betrekken bij je proces. Hierbij kan je denken aan je partner, een familielid of een goede vriend of vriendin. Om deze reden is er in overleg (wij bespreken onder andere vooraf wat je graag zou willen bespreken en hoopt te bereiken met zo’n gesprek) de mogelijkheid iemand mee te nemen naar een sessie. Naast dat begrip en betrokkenheid van een naaste jou kan helpen tijdens je proces is het voor die persoon ook fijn eventuele vragen kwijt te kunnen en met eigen ogen te zien waar en hoe jij met jezelf aan de slag bent gegaan.

Een behandeling zal altijd in overleg worden afgerond. Doorgaans is dit het moment waarop je voldoende bent geholpen om zelf verder te kunnen. Desgewenst breng ik je huisarts op de hoogte.