Enkele ervaringen van cliënten die ik heb begeleid

“Marlous heeft mij gedurende een aantal weken begeleid in een proces waarbij ik vastgelopen was in datgene wat ik zelf tot op dat moment probeerde. Ik heb haar ervaren als een rustige, integere en open vrouw die goed luistert, adviseert en steunt. Ze beschikt over een jarenlange ervaring maar staat ook open voor nieuwe invalshoeken. Haar respectvolle begeleiding maakte mogelijk dat ik mijn positie vanuit andere perspectieven kon gaan bezien. Ik heb meer inzichten in mijn situatie, in mijn eigen patronen en kan oefenen met de mogelijkheden die er zijn om mijzelf te helpen waar nodig. Kortom: een aanrader!”

“Marlous heeft zich in mijn behandeling zeer bekwaam en betrokken getoond. In een prettige, gemakkelijke atmosfeer hebben we stappen gemaakt die anders onmogelijk leken.”

“Ik heb bij Marlous in behandeling gezeten, dit traject duurde 12 weken. Het was een zwaar maar vooral ook leerzaam traject. Ik heb bij Marlous als behandelaar veel steun ervaren. Het voelde erg vertrouwd en ik leerde dankzij de behandeling ook nog veel over mezelf. Ik vond het dan ook erg prettig hoe Marlous de gesprekken deed. Als ik ooit weer iemand nodig zou hebben zou ik graag weer bij Marlous terecht willen.”

“Mijn ervaringen met Marlous als behandelend psychologe waren goed; rustig en goed luisterend. Met ruimte voor wat luchtigers en lichters. Er was tevens voldoende tijd en ruimte voor zoeken wat bij mij aansloeg. Goede feedback en ondersteunend/stimulerend maar tegelijkertijd met nadruk op eigen verantwoordelijkheid en inzet. Veel aan gehad.”

“Marlous is heel fijn om als behandelaar te hebben. Ze geeft je de volledige aandacht en luistert écht naar je. Ik kon werkelijk alles vertellen, en Marlous gaf me een gevoel van steun en vertrouwen. Ook na terugval in de verslaving, blijft ze er voor je, zonder oordeel. Maar ze gaat wel samen met je op zoek naar de bron van dit gedrag, hoe het te herkennen, en hoe het te voorkomen. Wat zo belangrijk is op weg naar herstel. Marlous, bedankt.”